TFFHGD İstanbul Şubemize anlamlı bir hatıra Hk;

Özet
:

Saygıdeğer hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz,

2024-2025 Sezonu 21.09.2024’te oynanan Fenerbahçe - Galatasaray Süper Lig karşılaşmasında görev alan hakemlerimiz Sn. Atilla KARAOĞLAN, Sn. Ceyhun SESİGÜZEL, Sn. Süleyman ÖZAY ve Sn. Abdullah Buğra TAŞKINSOY, TFFHGD İstanbul Şubemize anlamlı bir hatıra bırakmışlardır. Kıymetli hakemlerimiz; zorlu ve büyük heyecanla beklenen bu derbinin anısına, üzerinde kendi imzalarının bulunduğu özel bir forma hediye ederek İstanbul Şubemiz’i onurlandırmıştır.

 

Bu değerli hatıra; hakem camiasının birlikteliğini, sorumluluğunu ve dayanışmasını simgeleyen anlamlı bir sembol olarak İstanbul Şubemiz’de en güzel şekilde yerini alacaktır. Formanın üzerinde görev alan değerli hakemlerimizin imzaları, bu özel müsabakanın hafızalarda kalıcı bir iz bırakması açısından da büyük bir önem taşımaktadır.

TFFHGD İstanbul Şubesi olarak bu nezaket dolu jestlerinden dolayı Atilla Karaoğlan, Ceyhun Sesigüzel, Süleyman Özay ve Abdullah Buğra Taşkınsoy’a şükranlarımızı sunuyor, kendilerine başarılarla dolu bir sezon diliyoruz. Türk futbol hakemliği adına gösterdikleri özveri ve disiplinle görevlerini layıkıyla yerine getiren tüm hakemlerimize de aynı şekilde teşekkür ediyoruz.

 

TFFHGD İstanbul Şubesi Başkanımız Sn. Ferdi KARADORUK önderliğinde İstanbul gibi böylesine büyük ve köklü bir camianın parçası olmaktan duyduğumuz gururla, her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde Türk futboluna hizmet etmeye devam edeceğiz. TFFHGD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu olarak sporun evrensel değerlerine katkıda bulunan her bir bireyimizle daha da güçleniyoruz. 

Saygılarımızla. 

TFFHGD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu

Resim
Başlık
X