TFFHGD Batman Şubesi'nin açılış törenine, TFFHGD İstanbul Şubesi Başkanımız Sn. Ferdi KARADORUK iştirak etmiştir.

Özet
:

Saygıdeğer hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz,

TFFHGD Batman Şubesi'nin açılış törenine, TFFHGD İstanbul Şubesi Başkanımız Sn. Ferdi KARADORUK iştirak etmiştir. Açılış törenine İstanbul Şube Başkanımızın yanı sıra, TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz de katılarak bu önemli anı birlikte paylaştılar. TFFHGD Batman Şubesi’nin bu önemli açılışı, derneğimizin büyüyen gücünü ve dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koyarken bölgedeki hakem ve gözlemcilerimize de önemli bir buluşma imkanı sunmuştur. 

Açılış sonrası, yöneticilerle birlikte Batman Valiliği ve Batman İl Emniyet Müdürlüğü, Batman’ın kültürel miraslarından biri olan ve tarih boyunca önemli bir köprü niteliği taşıyan Malabadi Köprüsü’ne de bir ziyaret gerçekleştirildi. Bu ziyaretler, hem Batman’ın tarihi dokusunu yakından tanıma fırsatı sunmuş hem de sporun ve hakemliğin ötesinde kültürel değerlerimizi sahiplenme bilincini pekiştirmiştir. 

Bu anlamlı organizasyonda yer almak ve Batman’da misafir edilmekten büyük bir onur duyduk. TFFHGD İstanbul şubesi olarak güçlü bağlarımızı pekiştirmeye ve hakem camiasının gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla.

TFFHGD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Başlık
X