ŞUBE BAŞKANIMIZ VE GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ BURSA AÇILIŞINA KATILDI

Özet
:

 

Değerli hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz,

TFFHGD İstanbul Şubesi Başkanımız Sayın Ferdi KARADORUK, TFFHGD Bursa Şubesi Başkanı Sn. Aşkın DEĞİRMENCİ’nin daveti ile katıldığı  2024-2025 futbol sezonu açılış töreninde bulunmuştur. Bu anlamlı törene katılımıyla birlik ve beraberliğimizi pekiştiren başkanımız, camiamıza olan desteğini bir kez daha güçlü bir şekilde ifade etmiştir.

TFFHGD Bursa Şubesi tarafından düzenlenen açılış töreninde Sayın Ferdi KARADORUK’a camiamıza olan değerli katkıları, camiamıza olan hizmetleri ve bu anlamda gösterdiği öncülük dolayısıyla bir plaket takdim edilmiştir. Başkanımızın bu takdir toplayan çalışmaları, TFFHGD ailesi içerisinde dayanışma ruhunu güçlendirmeye ve hakemlerimizin her platformda daha iyi şartlarda görev yapmasına olan inancını pekiştirmektedir.

Bu vesileyle birlik ve beraberlik ortamının oluştuğu sezon açılışında, TFFHGD Bursa Şubesi Başkanı Sn. Aşkım DEĞİRMENCİ ve ekibine bu nazik davetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür eder, yeni sezonun tüm hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz için başarılı, adaletli ve dostluk içerisinde geçmesini temenni ederiz.

Saygılarımızla.

TFFHGD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu

Resim
Başlık
X