İstanbul'da amatör futbol sezonu başlamadan önce, futbolun tüm paydaşları bir araya gelerek sezon öncesi birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Özet
:

Değerli hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz,

İstanbul'da amatör futbol sezonu başlamadan önce, futbolun tüm paydaşları bir araya gelerek sezon öncesi birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Yeni sezonun hazırlıkları kapsamında, Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşen bu anlamlı buluşmada, İstanbul hakem camiası olarak İl Hakem Kurulu Başkanımız Sn. Emre KOSİF ve TFFHGD İstanbul Şubesi Başkanımız Sn. Ferdi KARADORUK'un katılımları ile sıcak bir şekilde karşılandık. Etkinliğe katılan futbolun her farklı paydaşı ise sporun barış, kardeşlik ve fair-play ilkeleri etrafında buluştu.

 

Bu vesile ile Türkiye Futbol Federasyonu Yedek Yönetim Kurulu Üyesi ve Amatör İşler Sorumlusu Sayın Seymen GENÇTÜRK'e ve Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Temsilcimiz Sayın Avukat Özkan Burak ÖZMEN'e sıcak ve samimi ev sahipliklerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz. Sezon öncesi yapılan bu buluşmanın, İstanbul amatör futbol camiasında dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendireceğine inanıyoruz. Hakem camiası olarak futbolun tüm paydaşlarına başarılı, centilmenlik dolu ve dostane bir sezon geçirmelerini temenni ederiz. Yeni sezonun futbol dünyamıza hayırlı olmasını diler, futbolun birleştirici gücünün bu yılda da ön planda olmasını ümit ederiz.

Saygılarımızla.

TFFHGD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu

Resim
Başlık
X