Derneğimizin değerli üyesi FIFA kokartlı Futsal hakemimiz Hakan Tezcan, bir kez daha uluslararası arenada ülkemizi gururla temsil etmeye hazırlanıyor.

Özet
:

Saygıdeğer hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz,

 

Derneğimizin değerli üyesi FIFA kokartlı Futsal hakemimiz Hakan Tezcan, bir kez daha uluslararası arenada ülkemizi gururla temsil etmeye hazırlanıyor. UEFA tarafından hakem olarak görevlendirilen Tezcan, 21-24 Ağustos 2024 tarihleri arasında Danimarka'nın Hjorring şehrinde düzenlenecek olan UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu E Grubu müsabakalarında düdük çalacak.

 

Bu prestijli turnuvada Hjorring Futsal Klub (Danimarka), Catania Calcio C/5 (İtalya), Utleira Idrettslag (Norveç) ve Europa FC (Cebelitarık) takımları arasında gerçekleşecek zorlu karşılaşmalarda Hakan Tezcan, bilgi birikimi ve tecrübesiyle görev alacaktır. Onun bu önemli görevi üstlenmesi, Türk hakemliğinin uluslararası platformdaki başarısının bir kez daha altını çiziyor.

 

Bu önemli turnuva süresince kendisine başarılar diliyor, Türk hakemliğinin uluslararası platformda yükselen değerini bir kez daha kanıtlayacağından emin olduğumuzu vurgulamak istiyoruz.

Saygılarımızla.

TFFHGD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu

Resim
Başlık
X