Değerli Misafirlerimizi Derneğimizde Ağırladık.

Özet
:

 

Saygıdeğer hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz,

 

Değerli misafirlerimizden Bulgaristan Milli Futbol Hakemleri Birliği Başkanı Sayın Dr. Anton GENOV, Bulgaristan Milli Futbol Hakemleri Birliği Genel Sekreteri Sn. Krasimir KEREZOV, Kartal Belediyesi Başkan Vekili Sn. Olcay ÖZGÖN, Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Sn. Nedret PELİTÇİ, Bulgar-Türk İş Kadınları Derneği Başkanı Sn. Türkan TÜRKER ve Bulgar-Türk İş Kadınları Derneği Başkan Yardımcısı Sn. Suzana MOLLOVA, TFFHGD İstanbul Şubemizi onurlandırarak bir dizi önemli ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Bu özel ziyarette, başkanımız Sn. Ferdi KARADORUK ve yönetim kurulu üyelerimiz, misafirlerimizi samimi ve sıcak bir ortamda karşılayarak en iyi şekilde ağırlamışlardır. 

 

Ziyaret sırasında misafirlerimiz, Hilmi Ok Konferans Salonu’nu ve Türkiye’nin ilk ve tek hakem müzesini gezerek detaylı bilgiler almış, müze bünyesinde yer alan önemli belgeler ve eserleri inceleme fırsatı bulmuşlardır. Ayrıca, derneğimizin faaliyet alanlarına ve tarihine dair kapsamlı bilgilendirmeler yapılmış, Türk hakemliği ve derneğimizin çalışmaları hakkında karşılıklı interaktif sohbetler gerçekleştirilmiştir. Ziyaretin en önemli gündem maddelerinden biri ise ilk etapta Türkiye ve Bulgaristan arasında düzenlenecek ve ilerleyen zamanda tüm Balkan ülkeleri arasında düzenlemeyi planladığımız dostluk futbol turnuvaları olmuştur. Bu turnuvalar, her iki ülkenin hakemlik ve futbol kültürünü daha da yakınlaştıracak, sportif anlamda birlikteliğimizin güçlenmesine katkı sağlayacaktır.

Bu değerli temasın iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da güçlenmesine vesile olacağına olan inancımız tamdır. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 

Saygılarımızla.

TFFHGD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Başlık
X