Çorbada Tuzun Olsun Derneği'nin katkılarıyla Sosyal Proje Hakkında.

Özet
:

Değerli hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz,

TFFHGD İstanbul Şubesi Başkanımız Sn. Ferdi KARADORUK, Genç Hakemlerimizden Sorumlu Üyelerimiz Sn. Berke GÜNDEMİR ve Sn. Alican SAĞLAR ile birlikte Kadın Hakemlerimizden Sorumlu Üyemiz Sn. Nimet ALTUNKIRAN’ın katılımları ile Çorbada Tuzun Olsun Derneği'nin katkılarıyla dezavantajlı vatandaşlarımıza destek olmak için çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesini başarıyla tamamladık. Bu projede değerli hakemlerimizle omuz omuza vererek toplumumuzun dezavantajlı kesimlerine bir nebze de olsa katkı sunabilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Birlikte daha güçlü olduğumuza inanarak her adımımızı toplumsal fayda ve dayanışma ilkeleri doğrultusunda atıyoruz.

Sosyal sorumluluk bilinciyle genç hakemlerimizin de bu projelerde aktif yer alması, gelecek nesillere örnek teşkil edecek önemli bir adımdır. Toplumumuzun ihtiyaçlarına yönelik gerçekleştirdiğimiz bu ve benzeri projelerde gençlerimizin gösterdiği duyarlılık bizleri daha da umutlandırıyor. Bu vesileyle genç hakemlerimizle birlikte topluma olan sorumluluğumuzu yerine getirmeye ve farkındalık yaratmaya devam edeceğiz.

Bu anlamlı projeye katkı sağlayan ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederiz. İlerleyen dönemlerde daha birçok projeyle topluma hizmet etmeye kararlıyız.

Saygılarımızla.

TFFHGD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
Başlık
X