Türkiye’yi kapsaması için çabaladığımız araç kiralama anlaşmasını hayırlısı ile sonuca bağladık.

Özet
:

Değerli hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz,

 

Geçen hafta İstanbul ilimiz için yapılan ve tüm Türkiye’yi kapsaması için çabaladığımız araç kiralama anlaşmasını hayırlısı ile sonuca bağladık. Sözleşmeyi tüm Türkiye’ye yayma hedefimizi TFFHGD Genel Merkez adına Başkan Vekilimiz Sn. Ferdi KARADORUK’un imzası ile gerçekleştirerek ülkemizin her ilinde geçerli olacak şekilde yapılan araç kiralama sözleşmesi başarı ile tamamlanmıştır. Bu sözleşme siz değerli üyelerimize araç kiralama esnasında %40 indirim ile özel avantajlar sunarak günlük yaşamınızı daha konforlu hale getirmeyi hedeflemektedir.

 

Hakem camiamızın desteklenmesi adına hakemlerimize ve gözlemcilerimize daha iyi şartlarda hizmet verebilmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bu kapsamda araç kiralama fırsatları da derneğimizin sizlere sunduğu önemli avantajlardan biridir. Bu fırsatları gönül rahatlığıyla değerlendirebilirsiniz. Derneğiniz olarak sizlerin ihtiyaçlarını ön planda tutarak çeşitli hizmet ve fırsatlar sunmaya devam edeceğiz. Bu tür fırsatların hakem camiamıza katkı sağlamasını temenni eder, destekleriniz için teşekkür ederiz.

 

İlgili Link: https://www.garenta.com.tr/uye-arac-kiralama-kampanyalari/tffhgd-uye-kampanyasi-isb%2019082401-879/

Saygılarımızla.

 

TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu

DİPNOT:

-Kampanya TFFHGD üyelerine özeldir. Üye olmayan maalesef faydalanamayacaktır.
-Kampanya kodu alanına, almış olduğunuz kampanya kodunu yazarak size özel indirimle kiralama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
-Kampanya tüm ofislerde geçerlidir.
-Ofise gittiğinizde TFFHGD Üye kartınızı göstermeniz yeterlidir.
-Kampanya Kodu ''TFFHGDİST40'' tanımlanmıştır. Uygulama ve web sitesinden yapılacak rezervasyonlar için bu kodun kullanılması gerekmektedir.

Resim
Başlık
X