Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun 2024-2025 futbol sezonu açılışı.

Özet
:

Değerli hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz,

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun 2024-2025 futbol sezonu açılışı, kardeş ülkelerden birçok önemli ismin katılması ile birlikte büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi. Bu anlamlı etkinlikte, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanımız Sn. Hasan SERTOĞLU, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekilimiz Sn. Ahmet ŞAHİN, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanımız Sn. Abdullah ÖZSUSUZLU, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyemiz Sn. Sebahattin ŞAHİN, İstanbul İl Hakem Kurul Başkanımız Sn. Emre KOSİF, TFFHGD İstanbul Şubesi Başkanımız Sn. Ferdi KARADORUK, TFFHGD Genel Sekreterimiz Sn. Furkan ALEGÖZ ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanımız Sn. Hakan MUHTAROĞLU da yer aldı. Açılışın ardından, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyemiz ve Eğitim ile VAR Sorumlusu Sn. Sebahattin ŞAHİN tarafından bir eğitim verildi.

 

Yapılan görkemli sezon açılışı töreninin ardından, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf DENKTAŞ’ın mezarını ziyaret ederek anıtına çelenk bıraktık. Bu anlamlı ziyarette; merhumun oğlu, aynı zamanda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin önde gelen isimlerinden biri olan Sn. Serdar DENKTAŞ'ı aile vakıflarında ziyaret ederek hem başsağlığı dileklerimizi ilettik hem de Kıbrıs futbolunun geleceği adına neler yapılabileceği konusunda istişarelerde bulunduk.

 

Yapılan son programda ise Atatürk Stadyumu’nda oynanan Kıbrıs Futbol Ligi Süper Kupa karşılaşmasını hep beraber izleme fırsatı bulduk. Magusa Türk Gücü ile Göçmenköy arasında oynanan bu önemli maçı, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonumuzun tüm paydaşları ve dernek yönetimi ile birlikte büyük bir heyecan içinde takip ettik.

 

Bu anlamlı davet için Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'na en içten teşekkürlerimizi sunarız. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan ve misafirperverliklerini esirgemeyen Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na; özellikle Başkan Sn. Hasan SERTOĞLU ve ekibine şükranlarımızı iletir, Kıbrıs futbolunun geleceği adına yapacakları çalışmalarda başarılar dileriz.

 

Saygılarımızla.

 

TFFHGD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Başlık
X