İki gün süren ve hakemlerimiz için büyük önem taşıyan atletik testler tamamlanmıştır.

Özet
:

Değerli hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz,

İki gün süren ve hakemlerimiz için büyük önem taşıyan atletik testler tamamlanmıştır. Bu testlerde hakemlerimizin fiziksel dayanıklılığı ve performansları titizlikle değerlendirilmiş, her bir hakemimiz sezon öncesi hazırlıklarını en üst düzeye çıkarma hedefiyle büyük bir gayret ve azim göstermiştir. Bu zorlu sürecin her aşamasında MHK Başkanımız Sn. Ferhat GÜNDOĞDU, MHK Başkan Vekilimiz Sn. Ahmet ŞAHİN ve MHK 2. Bölge Sorumlumuz Sn. Yunus YILDIRIM, hakemlerimizin yanında bulunarak moral vermesi bizler için önemli bir motivasyon kaynağı olmuştur.

Bu değerli katılım örneği hem hakemlerimize destek vermek hem de hakemlik müessesesine olan bağlılığı vurgulamak açısından anlamlı bir vefa örneği teşkil etmiştir. Bu süreçte ayrıca, gözlemcilik görevini tamamlayan değerli gözlemci hocalarımıza MHK Başkan Vekilimiz Sn. Ahmet ŞAHİN tarafından plaket takdim edilmiştir. Bu jest, camiamızdaki dayanışma ruhunu pekiştirmiş ve gözlemciliği biten hocalarımıza verdikleri emekler için minnetimizi ifade etme fırsatı sunmuştur.

TFFHGD İstanbul Şubesi Başkanımız Sn. Ferdi KARADORUK liderliğinde yönetim kurulu olarak gerek teorik eğitimlerde gerek ise atletik testlerde hakemlerimizin yanında bulunduk, onlara desteğimizi hissettirdik. Hakemlerimize ve gözlemci hocalarımıza bu süreçte gösterdikleri özveri ve katkılardan dolayı teşekkür eder, yeni sezonda başarılarının devamını dileriz.

Saygılarımızla.

TFFHGD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu
 

Resim
Başlık
X